ROVINJ - Prodaja, Posest Kmetijsko zemljišče

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1971 m2

Vrsta: Posest

Tip: Kmetijsko zemljišče

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

Šifra: Z-200524

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Rovinj

EI: Ni podatka


Cena: 160.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
1.971 m², kmetijsko zemljišče, prodamo. Cena: 160.000,00 EUR

Dodaten opis

V neposredni bližini Rovinja je naprodaj kmetijsko zemljišče v izmeri 1.971 m². Na zemljišču je narejena drenaža, da nikoli ne more biti poplavljeno, ima lastno pitno vodo, ki je bila testirana s strani Hrvaškega zavoda za javno zdravstvo in ima rezultat analize, vodo se črpa iz globine 100 m. Na zemljišču se nahaja profesionalna sončna elektrarna z močjo 7 kW, inverter 10 kW Victron energy, dva polnilca in profesionalni akumulatorji najnovejše tehnologije, poleg tega pa še profesionalni diesel agregat za elektriko z močjo 9kW, ki lahko po potrebi tudi polni akumulatorje preko inverterja.
Izvedena je vsa infrastruktura, elektrika, voda in lastna eko greznica. Samo 20 metrov od parcele se nahaj mestni vodovod in elektrika.
Na parceli se nahaja velika garaža, ki imajo svoj rezervoar za gorivo s prostornino 3200 litrov. V garaži se nahaja velika garderobna omara, nov pralni stroj 10 kg in še en bencinski agregat 5 kW. Garaža se odpre na rolo vrata s pritiskom na gumb.
Na parceli se nahaja tudi 30 m² velika mobilna hiška, ki je popolnoma opremljena in je sestavljena iz dveh spalnic, ena z ležiščem 160×200 in druga soba z dvema ločenima posteljama. Kuhinja je popolnoma opremljena. Hiša ima ločen WC in kopalnico. Vgrajena je bila nova klimatska naprava Mitsubishi, solarni bojler 300 litrov za pripravo sanitarne vode. Hiša je pokrita z lesenim nadstreškom iz suhih hrastovih tramov v izmeri cca 80m², tako da je zaščitena pred soncem, v sklopu pa ima veliko pokrito teraso 20 m² na kateri je velika dolga miza za 12 oseb , opremljeno s kakovostnimi stoli in ležalniki.
Parcela je v 90% obdana z naravnim kamnitim zidom debeline cca pol metra (zidana je s cementom, ne suhozidom), avtomatsko odpiranje vhod vrat. Na parcelo je navožena rodovitna zemlja, na katero je vneseno naravno gnojilo, zemljišče pa je obdelano za sajenje lastne zelenjave. Parcela je od glavne ceste oddaljena približno 300 metrov, tako da na parceli ni hrupa in je obdana s čisto naravo, blizu morja in mesta. Na parceli je možna gradnja rastlinjaka. Objekt ima profesionalni alarmni in video sistem z obveščanjem na mobilni telefon. Hiša ima televizijo in internet.

Nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena in je bremen prosta.

Za dodatne informacije prosim pokličite na telefon 041 580 981 ali nam pišite na email info@novdom.si


Kontakt

Prodajalec: NOVDOM Nepremičnine, Aleš Novak s.p.
Naslov: Cankarjeva ulica 1, 8270 Krško
GSM: 041/580-981
Email: info@novdom.si

Vaše povpraševanje