BREŽICE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 104.2 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 2008

Nadstropje 1/2

 

Šifra: S-120819

Regija: Posavska

Upravna enota: Brežice

Naselje: Brežice

EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a


Cena: 109.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine
104,2 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2008, 1/2 nad., prodamo. Cena: 109.000,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v stanovanjskem kompleksu Trobentica, ki se nahaja v centru Brežic, lokacija je zelo atraktivna, saj se na dlani ponuja vsa potrebna infrastruktura, neposredne bližina AC priključka, kakor tudi veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa. V bližnji okolici se nahaja trgovina Lidl, banka, pošta, lekarna, ostale storitvene dejavnosti ter osnovna šola in Ekonomska in trgovska šola Brežice. Stanovanje je bilo na novo novo opremljeno in vseljeno leta 2016.

Stanovanje obsega 84,2 m2 uporabne površine, 13,5 m2 balkona/terase ter 6,5 m2 kleti, kar predstavlja, predprostor-garderobo, dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, WC za goste, večji hodnik, ki povezuje spalno sobo ter otroško sobo z izhodom na skupno teraso ter kopalnico. Urejeni so vsi priključki, ogrevanje je etažno s pečjo na mestni plin, kateri se plačuje po dejanski porabi, voda ima lastni števec, izveden je domofon, zaradi izvedene toplotne izolacije, so obratovalni stroški nizki. Parkiranje je omogočeno na parkirišču tik ob stavbi, katero je v lasti etažnih lastnikov in v parkirni garaži, za katero se plačuje mesečni najem oz. je možnost dokupa parkirmega prostora.

Stanovanje se prodaja z opremo, ki pa ni vključeno v ceno oz. z opremo po dogovoru s kupcem.

Energetska izkaznica s tehničnem opisu objekta se nahaja v priponki v oglasu (Pdf).

Prodajalčev pogoj nakupa je, da kupec za predmetno nepremičnino plača del stroška za posredovanje v višini 2 % od nakupne cene.


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: NOVDOM Nepremičnine, Aleš Novak s.p.
Naslov: Cankarjeva ulica 1, 8270 Krško
GSM: 041/580-981
Email: info@novdom.si

Vaše povpraševanje